Lidmaatschap/Vergunningen

Hengelsport Hennie Kruidenier in Haaksbergen verkoopt de Vispas en Jeugdvispas met de daar bij behorende vergunning van HSV Haaksbergen en de Lijsten van Viswateren. Iedereen die vist in de wateren die vermeldt staan in de Lijsten van Wateren heeft een Vispas of Jeugdvispas nodig. Tot je 14de jaar mag je onder begeleiding van een volwassene die in het bezit is van de juiste papieren, met één hengel zonder vergunning vissen. Ben je op 1 januari nog geen 14 jaar, maar wil je wel met twee hengels en alle aassoorten in alle wateren kunnen vissen waar je ook met de VISpas terecht kunt neem dan de JeugdVISpas. Vis je alleen met één hengel en niet op roofvis in de wateren van HSV Haaksbergen dan heb je een jeugdvergunning nodig. Deze is online te bestellen (onder jeugd). Ben je ouder dan 14 jaar en je wilt o.a. in de wateren van HSV Haaksbergen vissen dan moet je lid van HSV Haaksbergen zijn.
Wil je geen lid worden maar wel in de prachtige vijvers in Haaksbergen vissen dan is ook mogelijk om een dag of weekkaart aan te schaffen. Met deze dag of weekkaart heb je geen Vispas nodig.

Prijs Vispas € 37,00

Prijs Vispas Aspirant (14t/m 18 jaar) €24,50

Prijs tweede Vispas €17,50

Prijs Jeugdvispas € 12,-

Eerste keer komen hier €6,50,- administratie kosten bij en voor de jeugd € 3,50

Prijs Jeugdverunning. Gratis.

Prijs dagvergunning.€ 2.50. Nachtvissen is niet toegestaan met deze dagvergunning.

Prijs Weekvergunning, € 7.50. Nachtvissen is niet toegestaan met deze weekvergunning.


Als u een van deze passen of vergunning koopt kunt u direct vissen. U krijgt dan een voorlopig bewijs van de Vispas of Jeugdvispas. 


We kunnen het ons bijna niet voorstellen dat je je lidmaatschap van H.S.V. Haaksbergen wilt opzeggen, maar ben je het toch van plan doe dit dan voor 1 oktober. Na 1 oktober opzeggen betekend automatisch dat je nog een jaar langer lid bent van H.S.V. Haaksbergen.